Gadgeti

Tag Heureov Connected Watch: Luksuzni Android wear

tag-heuer-connected-watch-hands-on-0598.0

Tag Heuer je u partnerstvu s Googleom i Intelom napravio svoj prvi Android Wear smartwatch, no hoće li samo Tag Heuerov brand biti dovoljno da opravda cijenu od $1500.

Tag kaže da je uložio veliki trud da Connected Watch ne bude još jedan gadget kojeg ćete staviti oko ruke i zaboraviti na njega, već da to bude luksuzni sat poput njihove kolekcije analognih satova. To i pokazuju izradom tijela uređaja od titana što znači da je veoma lagan na ruci te ga stavlja visoko iznad ostalih pametnih satova današnjice.

tag-heuer-connected-watch-hands-on-0697.0

Zaslon na Connected Watchu koristi takozvanu “transflective” tehnologiju koja omogućuje lako čitanje sa zaslona čak i u sunčanim vanjskim uvjetima, i ima “always on” način rada gdje uvijek prikazuje vrijeme na zaslonu, a da pritom ne troši bateriju kao pri punom osvjetljenju. Sam zaslon je oštar i vibrantan, iako se mogu vidjeti pikseli ako se prilično približimo zaslonu.

Connected Watch pokreće isti Android Wear kao i većinu pametnih satova današnjice, uz male izmjene od strane Tag Heuera poput njihovih watchfaceova i nekoliko dodatnih aplikacija.

Tag Heuer Connected Watchom želi stvoriti novu klasu ovakvih uređaja. Luksuzan, kvalitetan i dizajniran u tradicionalnom stilu Tag Heuera Connected Watch je upravo to i učinio. No, opravdava li to vama cijenu od $1500, morati ćete odlučiti sami.

Click to comment

Odgovori

To Top