Sponzorirano

Stigao je Black Friday, kreću ludi popusti na Coolicool web shopu!

Black Friday je praznik koji se počeo “slaviti” diljem svijeta već godina, a po slaviti mislimo na masovno kupovanje svega što vam treba i ne treba, bilo putem interneta, ili pak u trgovinama. Danas vam donosimo nevjerojatnu ponudu na Coolicool web shopu, koji tokom današnjeg dana, a i cijelog vikenda, nudi nevjerojatne prodaje i popuste.

Osim toga, nude i dodatne kodove za popust, ovisno o tome na koliki ste se iznos za kupnju odlučili. Neki od uređaja koje nude su napravljeni od strane poznatih proizvođača, poput OnePlusa, Xiaomia ili Lenova, no tu su i neki manje poznati brandovi, ali i nešto jeftiniji, poput Elephonea, Oukitela, Doogeea i drugih. Ukoliko ste zainteresirani za kupnju novog smartphonea, definitivno vam preporučamo Coolicool web shop.

Također, u ponudi imaju i solidne tablete, ali i pametne satove, koji su na našem tržištu za sad jako slabo zastupljeni, pa ukoliko ste zainteresirani za neki, provjerite Black Friday ponudu na Coolicoolu. Klik ovdje vodi vas do Coolicoola.

Screen Shot 2015-11-27 at 13.58.31 Screen Shot 2015-11-27 at 13.58.45 Screen Shot 2015-11-27 at 13.59.00

Click to comment

Odgovori

To Top