Glasine

Procurio HTC X9 – nekarakteristična HTC zvijer

Manje od mjesec dana nakon izlaska HTC A9, po internetu su počele kružiti špekulacije o novom uređaju tajvanskog giganta koji je u velikim problemima. Imenovan One X9, uređaj bi trebao nositi model broj E56 a koštati će ok 470$ (oko 3300 kuna).

Što se specifikacija tiče, bar prema onome što je procurilo do sada, biti će pogonjen  Qualcommovim nadolazećim  Snapdragon 820 SoC čipom ili MediaTekovim deka-core Helio X20 chipset. Veličina ekrana ostaje nepoznata za sada ali je poznato da će ekran imati 2K rezoluciju što je veliki skok za HTC s obzirom da su do sada njihovi flagship uređaji uvijek ostajali na 1080p rezoluciji koja je današnji standard iako bi se i to moglo brzo promijeniti.

X9 bi trebao imati ogromna 4GB RAM-a te 64 GB ili 128 GB interne memorije, iako priče kruže kako bi mogli predstaviti dvije verzije (kao OnePlus) 3GB/32GB ili 4GB/32GB/128GB kako bi eventualno smanjili cijenu slabijeg modela. Kada je riječ o kameri HTC se izgleda napokon potrudio te će sada imati 23MP senzor stražnje kamere te 4MP prednje kamere (bez ultrapixela?).

Tijelo uređaja bi trebalo slijediti dizajn svojih predaka pa će ostati metalan uz dvostruki HTC BoomSound zvučnik s prednje strane uređaja, a u to još veličinom nepoznato tijelo bi najvjerojatnije trebala biti zbijena baterija kapaciteta 3,500mAh.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Most Popular

Vrh