Smartphonei

Motorola predstavila gotovo neuništivi Moto X Force

Motorola, odnosno Lenovo, jučer je predstavila najnoviji smartphone u svom portfoliu. Kako tvrde iz Motorole, radi se o jako izdržljivom smartphoneu, koji je otporan na razne opasnosti.

Moto X Force je 5,4″ smartphone čiji zaslon odlikuje QHD rezolucija, odnosno 2560 x 1440 piksela, što rezultira gustoćom piksela od čak 540 ppi. Uređaj je pokretan Qualcommovim Snapdragonom 810 u kombinaciji s 3 GB radne memorije. Osim toga, imate mogućnost odabira između 32 i 64 GB interne memorije, te uređaj podržava microSD kartice kojeg god vam kapaciteta srce poželi. Tu je i čak 21 MP stražnja kamera opremljena LED bljeskalicom koja može snimati i 4K video (2160p@30 fps). Za selfije je zadužena prednja 5 MP kamera.

Osim toga, Moto X Force nudi i odličnu autonomiju, budući da kapacitet baterije iznosi 3760 mAh, što bi pri jednom punjenju trebalo biti dostatno za 48 sati autonomije. Podržano je i brzo punjenje, pa ćete tako za 15 minuta punjenja uređaja dobiti čak novih 13 sati autonomije, ističu iz Motorole. Kao operativni sustav predinstaliran stiže Android 5.1.1, a uskoro bi trebala stići i nadogradnja na 6.0.

Zaslon uređaja zaštićen je posebnom ShatterShield tehnologijom, dok je cijeli uređaj otporan na izlijevanje tekućine, prskanje vodom i laganu kišu. Motorola nas je iznenadila činjenicom da na ovaj uređaj daju čak četiri godine jamstva (da, dobro ste pročitali). Dakle, Motorola vam garantira da se u sljedeće četiri godine od kupnje uređaja zaslon neće razbiti, što god mu vi napravili.

Što se cijene tiče, u Velikoj Britaniji ona iznosi 499 funti za 32 GB te 534 funte za 64 GB model. Uređaj se može personalizirati putem poznatog MotoMakera, koji naravno nije dostupan kod nas, niti znamo kada bi se uređaj mogao pojaviti kod nas. Nadajmo se uskoro.

 

 

Click to comment

Odgovori

To Top