Gadgeti

Glomazni iPad Pro u prodaju kreće 11. studenog?

on

Apple je zajedno s novim iPhoneima i novim Apple TV-om predstavio i nove iPada, odnosno novi Mini i novi Pro, s tim da Pro još uvijek nije krenuo u prodaju, kao što su iz Applea i najavili. Ipak, čini se da se datum početka prodaje bliži, ako je za vjerovati informacijama kojima raspolaže uvijek pouzdani 9to5mac.

Prema njihovim tvrdnjama, iPad Pro u prodaji bi se trebao pojaviti već 11. studenog. Apple jest naveo studeni kao mjesec pročetka prodaje, ali nisu dali specifičan datum. Apple iPad Pro je ogromni 12,9″ tablet koji će zbog svog velikog zaslona biti zanimljiv profesionalcima poput dizajnera, budući da je na raspolaganju kao dodatna oprema ponuđen i Apple Pencil, te Smart Keyboard, koja se na iPad Pro spaja putem posebnog konektora koji se nalazi na bočnoj strani iPada.

iPad Pro je i najskuplji iPad ikad, pa tako osnovni  32 GB model košta čak 799$, dok se cijena penje sve do 1079$ ukoliko se odlučite za najopremljeniji Pro. Osim toga, ako su vam Apple Pencil i Smart Keyboard interesantni, morat ćete izdvojiti dodatnih 99$, odnosno 169$. Živi bili pa vidjeli.

Preporučeno

Odgovori