Smartphonei

Takee 1 Holographic 3G phablet, uređaj s hologramskim zaslonom

Moramo priznati, za ovog proizvođača smartphonea do danas ni mi nismo čuli, no ono što Takee nudi iznimno je nimljivo. Oni su, naime, predstavili smartphone, odnosno phablet, s hologramskim zaslonom, odnosno 3D zaslonom, ako vam je tako lakše za shvatiti. Istina, ovo nije prvi put da se ovakav uređaj pojavljuje na tržištu, ali on ima relativno moderan hardver, pa nam je zato i zanimljiv.

Takee 1, štosnog imena, ima 5,5″ full HD zaslon, odnosno rezolucije 1920 x 1080 piksela. Zaslon ima Gorilla Glass 3 OGS zaštitu protiv oštećenja, što se viđa samo na najboljim smartphoneima. Pokretan je MediaTekovim MTK6592 octa core čipsetom čije jezgre rade na taktu od čak 2 GHz. Za grafičke zadatke brine se Mali-450MP GPU. Sve navedeno radi zajedno s 2 GB radne memorije, a uređaj ima i 16 GB interne, proširive microSD karticama. Što se kamera tiče, uređaj ima stražnju 13 MP i prednju 5 MP kameru. Za pristojnu autonomiju uređaja brine se 2500 mAh baterija, koja vam može osigurati minimalno jedan dan autonomije.

Jedina mana uređaja može biti što dolazi s predinstaliranim Androidom 4.2, ali to je nekim korisnicima manje bitna stavka. Ovaj smartphone po cijeni od 129.99$ može biti idealan za vašu djecu, koja tek trebaju dobiti prvi smartphone, a ovaj s hologramskim zaslonom bi im mogao biti iznimno zanimljiv. Takee 1 možete kupiti na GearBestu klikom ovdje.

Click to comment

Odgovori

To Top