Sponzorirano

Odličan Doogee smartphone u krenuo u pretprodaju

Danas vam donosimo još jedan odličan smartphone iz ponude GearBest web shopa, radi se o Doogee HOMTOM HT6 smartphoneu, ili bolje rečeno phabletu, za koji vam na kraju ovog teksta donosimo i poseban kod za popust.

Doogee HOMTOM HT6 ima 5,5″ zaslon 720p rezolucije te Gorilla Glass zaštitu na njemu. Pokreće ga MediaTekov MTK6735 64 bitni quad core čipset čije jezgre rade na taktu od 1 GHz. Za grafičke zadatke brine se Mali-T720 GPU. Što se memorije tiče, uređaj ima 2 GB radne i 16 GB interne memorije. Treba spomenuti i pristojne 13 MP stražnju i 5 MP prednju kameru. Kao najveća prednost ovog uređaja navodi se njegova ogromna baterija, koja navodno može izdržati 7 dana prosječnog korištenja uređaja. Radi se o 6250 mAh bateriji čiji se kapacitet od 0 do 75% može napuniti za svega 30 minuta, navode iz Doogeea. HT6 također ima i podršku za dvije sim kartice, jednu standardnu i jednu micro SIM. Što se OS-a tiče, predinstaliran je najnoviji Android, vezija 5.1.

Doogee HOMTOM HT6 možete nabaviti za 139.99$ na GearBestu, odnosno za 125.99$ ako iskoristite poseban kod za popust HT6GB. Ukoliko ste zainteresirani, uputite se na GearBest.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Most Popular

Vrh