Najnovije

Samsung Galaxy Note 5 raskrinkan do kraja

Bliži se 13. kolovoza, dan D za sve fanove Samsunga, ali i za sam Samsung, koji Noteom 5 mora sve potencijalne kupce nove generacije iPhonea privući sebi. Uvijek se špekulira o tome da proizvođači sami puštaju informacije o nepoznatim uređajima kako bi se stvorio dodatan hype oko tog uređaja, a ponekad se radi o “zločestim” zaposlenicima koji fotografije dotičnih uređaja puštaju na bespuća interneta. Bilo kako bilo, danas smo dobili hrpu fotografija novog Notea 5, koje možete pogledati u nastavku.

Što se specifikacije tiče, uređaj bi trebao biti pokretan Exynosom 7420, 64 bitnim octa core čipsetom, u kombinaciji s 4 GB radne memorije. Trebao bi imati 5,7″ QHD sAMOLED zaslon koji će krasiti prednju stranu uređaja. Treba naglasiti i stražnju 16 MP te prednju 5 MP kameru. Naravno, neće izostati ni podrška za bežično punjenje 3000 mAh baterije. Prema navodima na redditu, postoji i loša strana ovog uređaja, jer navodno čak pola dostupnog RAMa konstantno je zauzeto od strane TouchWiza i S-Pen Suitea. Također, izostati će podrška za microSD kartice, nešto u što se Samsungovi fanovi kunu poput Jehovinih svjedoka. Dotični bi trebala imati samo dual SIM verzija, za koju sumnjamo da će se pojaviti na našem tržištu.

Što se S-Pena tiče, on bi trebao imati novi mehanizam izvlačenja, sličan onome kakav imaju SIM ladice, kada ga “pritisnete”, on bi trebao “izletjeti” dovoljno da ga sami izvučete. Kako god, 13. kolovoza nije daleko, tako da ćemo uskoro vidjeti jesu li glasine i ovog puta bile u pravu.

note5-1

note5-3

note5-2

Click to comment

Odgovori

To Top