Smartphonei

U tijeku je odlična akcija na GearBestu, obavezno pogledajte!

Danas vam donosimo fenomenalnu akciju koju organizira web shop GearBest, koji je na svoja dva odlična modela Mlais M7 i MX stavio veliki popust. Ukoliko ste u potrazi za novim smartphoneom, ovo bi mogla biti vaša idealna prilika. Radi se o smartphoneima koji na našem tržištu nisu pretjerano poznati, ali nude dobru kvalitetu po povoljnoj cijeni.

Prvi smartphone u ponudi je nešto jeftiniji, radi se o Mlaisu Mx, sa cijenom od samo 100$, što vam donosi čak 40$ popusta jer u standardnoj prodaji košta 140$. Radi se o smartphoneu s ogromnom baterijom, kapaciteta čak 4300 mAh. Pokretan je 64-bitnim Quad Core procesorom, u kombinaciji s 2 GB radne memorije. Uređaj ima standardnih 16 GB interne memorije. Treba pohvaliti Android 5.0, što se ne viđa često, te podršku za 4G, što je standard.

O Mlaisu M7 smo već pisali, ali nikad nije loše podsjetiti se gradiva. Pokretan je nevjerojatnim Octa Core 64-bitnim čipsetom, u kombinaciji s čak 3 GB radne memorije. Ima 16 GB interne memorije, ali ista je proširiva do čak 64 GB microSD karticom. Uređaj ima i fingerpront senzor, što je prava rijetkost na ovako povoljnim smartphoneima. Kao i MX, ima predinstaliran Android 5.0. Kvaliteta izrade je jako visoka, uređaj ima poseban metalan okvir za bolji osjećaj držanja u ruci. Tu je i 13 MP Sonyev senzor kamere, tu ne treba trošiti previše riječi, zna se da Sony radi odlične kamere. Njegova cijena je nešto veća, te iznosi 160$, ali to je i dalje manje od standardne cijene koja iznosi 190$.

Uređaje možete pronaći na GearBestu, klikom na ovaj tekst. Akcija traje sljedećih nekoliko dana, tako da imate vremena razmisliti o kupnji.

 

Click to comment

Odgovori

To Top