Gadgeti

Stiže novi Asusov 2 u 1 tablet, PadFone S2

Iako nikad nije pretjerano zaživio, koncep Asusovog PadFonea autoru je bio iznimno zanimljiv. Za sve koji nisu upoznati, radi se o smartphoneu uz kojeg biste dobili i tablet kućište, i tako imali 2 u 1 uređaj. Čini se da Asus od dotičnog koncepta ne odustaje, barem tako tvrdi LeaksFly.

Naime, prema informacijama koje su objavili na svojoj Weibo stranici, uskoro stiže novi PadFone iz Asusa, model S2. Smartphone bi trebao imati 5,5″ zaslon rezolucije 2560 x 1440 piksela, pokretan novim Snapdragonovim 820 čipsetom (za koji se nadamo da se neće pregrijavati, kao prethodnik) u kombinaciji sa čak 4 GB radne memorije. Kao izbor Asus će vam dati 32 ili 64 GB interne memorije. Tu su još i baterija od 3060 mAh te 20,7 MP stražnja i 8 MP prednja kamera.

Tablet sučelje trebalo bi imati 10″ zaslon te bateriju od 5100 mAh. Nije poznato koju bi verziju Androida uređaj trebao “vrtiti”, ali nadamo se da će za to vrijeme biti najnovija. Uređaj bi se na tržištu trebao pojaviti tek u ožujku sljedeće godine, a vjerojatno će biti predstavljen par tjedana prije.

 

Click to comment

Odgovori

To Top