Smartphonei

Oukitel U10, povoljan a odličan

O Oukitel uređajima već smo pisali, a danas vam donosimo još jedan njihov model, U10, koji nas je iznenadio svojim specifikacijama, a pogotovo cijenom, koja je super povoljna u odnosu na ono što U10 nudi. Krenimo redom.

Radi se o phabletu dijagonale zaslona 5,5″ (full HD rezolucije) te se zaslon gotovo prostire od ruba do ruba uređaja, što izgleda jako dobro. Radi se o dual SIM uređaju otključanom na sve mreže, tako da ga možete koristiti bilo gdje u svijetu.

Pokretan je MediaTekovim čipsetom MTK6753. Radi se o octa core čipsetu čije jezgre rade na taktu od 1,3 GHz. Za grafičke zahtijevnije operacije brine se Mali-T760 GPU. Sve to funkcionira u kombinaciji s čak 3 GB radne memorije i 16 GB interne memorije. Memorija je proširiva vanjskim karticama do 32 GB. Uređaj je opremljen i 4G prijamnikom, tako da možete očekivati velike brzine interneta.

Poseban feature ovog uređaja je da ima PressID, čitač otiska prsta koji očitava prst dok je uređaj zaključan, što do sad nismo imali prilike vidjeti. Uređaj ima predinstaliran Android 5.1, što je rijetkost među smartphoneima. Što se kamera tiče, uređaj je opremljen stražnjom 13 MP i prednjom 5 MP. Uređaj ima bateriju kapaciteta 2850 mAH, što može dati pristojnu autonomiju. Uređaj možete nabaviti kod našeg partnera gearbest.com, gdje uređaj košta 159,99$, trenutno je na popustu od čak 17%.

Click to comment

Odgovori

To Top