Gadgeti

Potvrđen iPad Pro?

Informacija stiže od Steve Troughton Smitha koji je prije par dana uspio hakirati predinstalirane Apple Watch aplikacije. Ovaj put je iz iOS 9 koda i to dijela koji se odnosi na tipkovnicu zaključio da će iOS 9 biti na do sada nepoznatoj i većoj rezoluciji koja prigodno odgovara rezoluciji iPada Pro koji kruži kao glasina tjednima.

screen-shot-2015-06-15-at-11-33-00-a-m

screen-shot-2015-06-15-at-11-33-26-a-m

Prema slikama gore jasni su dodaci u tipkovnici za koje je, gledajući rezoluciju, nelogično da pripadaju ijednom od dosadašnjih iPad modela.

Glasine kažu da bi iPad Pro trebao biti dijagonalne veličine ekrana od 12inča iPad Pro te se njegova najava očekuje na jesen a glavna namjena trebala bi biti za obrazovanje i službene urede. Također u korist glasine ide i Appleova nova funkcija u iOS kojom je moguća podjela aplikacija kao što možemo vidjeti npr. na Samsung i LG flagship uređajima koja će savršeno moći iskoristiti veličinu ekrana od 12 inča.

Prema kodu koji se odnosi na tipkovnicu zaključuje se da bi novi iPad trebao imati rezoluciju zaslona od 1366×1024 što znači da je moguća i dimenzija od 12.9inča jer u tom slučaju točno odgovara iPadu Air sa svojih 263ppi.

Ovo bi, ako je istina, trebao biti najveći iPad do sada te je ovo definitivno podiglo prašinu za vjerne Apple fanove koji su se nadali malo većoj nadogradnji u odnosu na prošle iPad nadogradnje.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Most Popular

Vrh