Smartphonei

LG G4 u problemima – s touchscreenom?!

Dio kupaca najnovijeg LGevog flagshipa javilo se na internetskom forumu XDA s velikim problemom. Naime, tvrde da uređaj ima problema s touchscreenom, odnosno da zaslon ne prepoznaje svaki put double tap ili brzi swipe, što je zabrinjavajuće.

Da bi se otklonila mogućnost da se radi o odmazdi konkurencije, XDA forum proveo je anketu na koju je odgovorilo 212 ispitanika, te je čak 61,32% korisnika potvrdilo da ima navedeni problem, a 38,68% ispitanika tvrdi da nemaju problema s njihovim G4 telefonom. Što se ove skupine korisnika s problemom tiče, anketa je odrađena vrlo precizno, te obuhvaća i korisnike koji su zaslon svog telefona zaštitili i jednom od postojećih zažtitnih folija. Korisnici su koristili sljedeće zaštite: tempered glass (23,11%), “čista” plastična folija (8,49%) te matirana plastična folija (1,89%). Preostalih 27,83% korisnika koji također imaju probleme s touchscreenom nije koristilo nikakvu dodatnu zaštitu zaslona.

Jedan korisnik na XDA učinio je korak dalje te na Youtubeu objavio videozapise koji prikazuju navedeni problem, jedan 4. lipnja, a drugi prije dva dana, 14. lipnja. Videozapise pogledajte u nastavku:

https://www.youtube.com/watch?v=PvrgA9DEuYE

 

Click to comment

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Most Popular

To Top