Glasine

Jailbreak za iOS 8.x stiže 30. lipnja?

Apple je prije nekoliko dana predstavio iOS 9, ali to ne znaći da će jailbreak zajednica mirovati do kraja godine, kada obično izlazi jailbreak za najnoviju verziju iOS-a. Naime, nedavno je Pangu tim na MOSEC konferenciji u Kini pokazao svoj jailbreak alat za iOS 8.3, ali Pangu tim je ipak odlučio malo pričekati s objavom novog alata.

iOS 8.3 u opticaj je pušten isključivo zbog Apple Watcha, i uglavnom nikome nije zanimljiv, a i čemu priuštiti Appleu šansu da zatvori propuste koji omogućavaju jailbreak kad jednostavno mogu pričekati izlazak iOSa 8.4, koji je u završnom beta testiranju, i očekuje se da će biti pušten u javnost 30. lipnja. Time će biti pokrivena i inačica iOSa koja donosi novi Apple Music servis koji će mnogima biti zanimljiv, a ne žele izgubiti svoj jailbreak. Ovime Pangu tim Appleu praktički povećava stopu nadograđenosti iUređaja na najnoviju verziju.

img_2498

Izlazak iOSa 8.4 očekuje se 30. lipnja, tako da ćemo za dva tjedna vjerojatno znati više o novom jailbreak alatu. Također, pojavio se novi tim koji već radi na jailbreaku iOSa 9, tako da je jailbreak svijet u sigurnim rukama.

Click to comment

Odgovori

To Top