Smartphonei

Huawei P8 Lite – odličan phablet po povoljnoj cijeni

Proteklih nekoliko tjedana predstavljali smo vam uređaje nešto nepoznatijih proizvođača, a danas vam donosimo uređaj jednog kojeg svi sigurno znate. Radi se o Huaweiu i njihovom uređaju P8 Lite. Lite oznaka označuje da se radi o nešto manjem, ali ipak velikom 5″ uređaju.

Što se zaslona tiče, 5″ dijagonalu smo već spomenuli, ali treba reći da radi se o kvalitetnom HD zaslonu. Uređaj je pokretan posebnim čipsetom, radi se o Hisilicon Kirin 620 čipsetu čije jezgre kucaju na 1,2 GHz. P8 Lite ima 2 GB radne memorije, zlatni standard što se smartphonea tiče, a o standardima možemo pričati i kod interne memorije, gdje ima pristojnih 16 GB.

p8screen

Kao što možete vidjeti, radi se o dobro dizajniranom uređaju, jako tankom, što ga čini privlačnim svim kategorijama kupaca, pa čak i ljubiteljima fotografije. Huawei P8 Lite za njih ima odličnu 13 MP kameru kao stražnju te za selfie “frikove” ima 5 MP prednju kameru. Što se operativnog sustava tiče, uređaj je pokretaan posebnom, nadograđenom verzijom Androida 5.0, radi se o Huaweievoj nadogradnji EMUI 3.1.

p8lite1

P8 Lite otključan je na sve mreže, tako da ga možete koristiti bilo gdje u svijetu, što nekima može niti presudna činjenica. Ukoliko ste zainteresirani za kupnju istog, u pretprodaji ga možete nabaviti jako povoljno, preko gearbest.com web shopa gdje je njegova cijena pristojnih 239.25$. Ipak, mi vam donosimo poseban kod za popust koji vam cijenu spušta na 206.99$. Kod za popust je P8LITE.

P87

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Most Popular

Vrh