Smartphonei

Hound – pametni osobni pomoćnik

Možda ste prije čuli za tvrtku i njihovu istoimenu aplikaciju SoundHound koja služi za prepoznavanje glazbe uz mogućnost pjevanja i pjevušenja. Ta ista tvrtka najavila je beta verziju aplikacije Hound na kojoj su, kako oni kažu, radili već desetak godina.

Hound bi trebao biti direktan protivnik Google Nowu, a kasnije, kada uspješno lansiraju i iOS verziju, opasan konkurent appleovom Siri pomoćniku. Na YouTube kanalu Hound aplikacije za vrijeme pisanja ovog članka postoje samo dva videa od kojih je jedan reklama za samu aplikaciju (video dolje), a drugi je demo same aplikacije koji je nažalost dostupan samo u 240p kvaliteti. Uključit ćemo još jedan neslužbeni video aplikacije bolje kvalitete kako biste mogli uvidjeti sve funkcije Hound aplikacije.

Reklama:

Demo 1:

Demo 2:

Moto aplikacije je “Say it. Get it.” a sama aplikacija fokusira se na prirodnost ljudskog govora te je cilj da interaktivno razgovara s korisnikom, kao ljudsko biće. Impresivna je činjenica da može razumjeti i odgovarati na više pitanja istovremeno no, kao i svaka aplikacije slične vrste, ima svoje mane pa tako za neka jednostavna pitanja aplikacija samo pretražuje Google.

Imajte na umu da je aplikacije u beti i dostupna samo onima s pozivnicom, što znači da možemo očekivati više funkcija kroz razvoj Hounda, iz verzije u verziju.

Click to comment

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Most Popular

To Top