Smartphonei

Cubot X12, još jedan odličan phablet

U zadnje vrijeme pojavljuje se puno smartphonea koji navaljuju s kineskog tržišta i šire se na naše. Jedan takav je i Cubot X12, 5″ smartphone zanimljivivh karakteristike.

Naime, radi se o uređaju koji ima 5″ qHD zaslon, što je pristojno za današnje uvjete. Zaslon ima IPS panel. Uređaj je pokretan Mediatekovim MTK6735 četverojezgrenim 64 bitnim čipom. Za grafiku uređaja brine se poseban Mali-T720 čip, sve ćete igre vrtiti uglavnom bez problema i uz pritojnu grafiku.

201506021558357307

Što se ostatka hadrvera tiče, uređaj ima 1 GB radne memorije, te 8 GB interne, a s obzirom da se radi o jeftinom uređaju to je prihvatljivo. Uređaj ima dvije kamere, prednju od 5 MP, a stražnju od 8 MP i snima HD video. Tu je naravno i bljeskalica, za što bolje noćne fotografije.  Proizvođač istiće i LTE povezivanje, i to uz brzine do 150 Mbps! Uređaj ima ugrađen i IR senzor, pa tako možete upravljati svim kućinim uređajima putem svog smartphonea. Uređaj je specifičan po tome što ima čak dva utora za SIM kartice, tako da nećete morati nositi dva mobitela uokolo ako ste to do sad radili.

Ukoliko se odlučite na kupnju ovog uređaja, možete ga povoljno nabaviti na gearbest.com web shopu po cijeni od 108$. Mi vam donosimo poseban kod za popust, tako da unošenjem koda X12GB cijena uređaja pada na svega 96$.

Click to comment

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Most Popular

To Top