Glasine

Apple Watch 2 stiže s FaceTime kamerom

Prema pisanju najupućenijeg internetskog poratal što se Applea tiče, 9to5mac-a, Apple u drugu generaciju Watcha planira ubaciti puno noviteta, a jedan od njih je i kamera za FaceTime video pozive. Prema njihovim informacijama kamera bi trebala biti smještena u gornji dio okvira sata. Kao glavna prednost kamere navodi se mogućnost obavljanja video poziva izravno sa sata, iako ne vidimo pretjeranu korisnost te opcije.

Ipak, na nekom područjima Apple nije poradio, a to je baterija, čiji bi kapacitet trebao ostati isti, ili se neznatno povećati. Apple je od korisnika dobio informacije da im nije problem uređaj stavljati na punjenje svaku večer. Sljedeća verzija Watcha bi trebala biti što manje ovisna o iPhoneu, pa će tako Apple ugraditi i Wi-Fi modul. Nova verzija bi trebala stići u više izvedbi, pa će se tako smanjiti razmak između sata od 1000$ i 10,000$.

Nažalost nemamo saznanja kada bi se dotični uređaj trebao pojaviti na tržištu, ali to bi se prema slobodnim procjenama trebalo dogoditi ili krajem ove godine ili početkom sljedeće.

 

 

Click to comment

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Most Popular

To Top