Glasine

Procurio benchmark nasljednika OnePlus Onea

OnePlus One poznat je kao flagship killer, budući da nudi odlične specifikacije i kvalitetu po cijeni jednakoj prosječnim uređajima najpozntijih proizvođača smartphonea. Već nekoliko mjeseci nakon što se One pojavio na tržištu počele su kružiti glasine o tome kako na ljeto 2015. stiže njegov nasljednik. Kako se ljeto bliži, sve se više informacija pojavljuje o ovom uređaju, a danas smo dobili prve prave dokaze o postojanju nasljednika Onea.

Naime, danas se na GeekBenchovoj web stranici pojavio benchmark uređaja OnePlus ONE A2001, ne bi bilo čudno da uz ime uređaja ne stoji posebna oznaka koja simbolično sadržava broj dva u sebi. Prema GeekBenchu, uređaj bi trebao imati octa-core procesor (4+4 jezgre, kao i većina uređaja) te bi jezgre istog trebale kucati na 1,55 Ghz. Vrlo vjerojatno se radi o Qualcommovom čipsetu Snapdragon 810 koji je imao problema s pregrijavanjem koji su očito riješeni.

Iz OnePlusa su svojevremeno priznali da rade na novom uređaju, ali nismo dobili približan datum izlaska uređaja. Što se ostatka hardvera tiče, prema GeekBenchu uređaj bi trebao imati 3 GB radne memorije, i to je praktički sve što znamo o njemu. Prošla je skoro godina dana od Onea, tako da na “Two” ne bismo trebali čekati previše.

Click to comment

Odgovori

To Top