Gadgeti

Pogledajte zašto je Mlais M7 odličan izbor ako tražite novi smartphone

Tržište je postalo prepuno raznozarnih smartphoneova koje ne proizvodi netko iz najpoznatije petorke, Applea, Samsunga, LGa, Sonya i HTCa. Ipak, nisu svi jedanke kvalitete, pa tako često nailazimo na raznorazne nekvalitetne uređaje. Zato vam danas donosimo jedan upravo suprotan tim nekvalitetnima, Mlais M7.

Radi se o povećem phabletu dijagonale zaslona 5,5″ te rezolucije 1280×720 piksela. Uređaj je pokretan solidnim Mediatekovim octa-core čipsetom čije jezgre rade na taktu od 1,7 Ghz. Što se grafičke procesorske jedinice tiče, za to se brine čip Mali-T760. Od ostalog hardvera treba spomenuti čak 3 GB radne memorije i već standardnih 16 GB interne memorije. Ono što je velika predsnot ovog uređaja je da je na njemu isntaliran Android Lolipop, što nije slučaj kod nekih poznatijih uređaja koje možemo pronaći na tržištu.

1430618030867-P-2605167

Posebno kod Mlaisa M7 je to što se radi o dual sim uređaju, te u njega možete ubaciti po jedan micro SIM i jedan standardne veličine. Ako ste selfie manijak, onda će vam se ovo svidjeti, uređaj ima čak 5 MP prednu kameru te 13 MP stražnju kameru za solidne fotografije. Uz stražnu kameru nalazi se i LED bljeskalica. Uređaj je otključan na sve mreže i moguće ga je koristiti u većini zemalja.

1430618030108-P-2605167

Uređaj možete kupiti preko web trgovine gearbest.com, koja osim ovog prodaje još hrpu drugih uređaja po dobrim cijenama. Cijena uređaja je pristojnih 190$, ali mi vam donosimo poseban kod za popust koji vam cijenu uređaja spušta na 171.89$. Kod za popust je M7GB, unesite ga prilikom plaćanja.

Ako vas zanima još detalja o uređaju pogledate video ispod:

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Most Popular

Vrh