Smartphonei

Nemojte nasjedati na trikove Hrvatskog Telekoma

Ako ste korisnik usluga Hrvatskog Telekoma i ovih blagdana u inozemstvu koristili njihovu romaing internet opciju Travel & Surf, vjerojatno ste ostali razočarani jer ste dobili duplo manje prometa nego što je to navedeno za uslugu koju ste platili. Krajem prosinca objavili smo članak u kojem smo vas htjeli obavijestiti o specijalnoj ponudi HT-a u kojoj se nudi čak 200 MB internetskog prometa u inozemstvu po maksimalnoj brzini za cijenu od 100 kn, no izgleda da se radi o još jednom promotivnom triku.

Kako bi se uvjerili da se ne radi o samo jednom propustu, odlučili smo provjeriti imaju li problema s gore navedenim propustom i ostali korisnici, na što smo dobili potvrdan odgovor. Bilo da ste korisnik na pretplatu ili na bonove s aktiviranom Travel & Surf L opcijom, za uslugu koju ste platili nećete dobiti 200MB, već duplo manje prometa po maksimalnoj brzini nakon čega se brzina smanjuje na 64 kbps, brzinu na kojoj će se ovaj članak otvoriti za nešto više od minute.

Odlučio sam kontaktirati tehničku podršku Hrvatskog Telekoma, no tamo su mi napisali kako čekaju povratnu informaciju od kolega iz tehničke podrške, da me mole za strpljenje te da će me kontaktirati čim dobiju konkretne informacije. Čekao sam 4 dana, nisu mi se više javljali.

Dakle, platio sam uslugu koju nisam dobio u potpunosti pa vam na ovaj način pokušavam obratiti pozornost na lopovluk domaćih operatera. Kako god, cijeli slučaj prijavio sam HAKOM-u.

Click to comment

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Most Popular

To Top