Najnovije

LG predstavio G Flex 2, najnovije savitljivo čudo

Neko vrijeme se pričalo o tome kako nasljednik ne toliko popularnog, ali inovativnog G Flexa kojeg smo i recenzirali. Danas je LG sve te sumnje i ostvario, predstavivši danas na CES-u model G Flex 2. Na prvi pogled vidi se da se radi o dizajnerskom napretku, ali LG nije zaboravio ni na hardverski dio.

LG G Flex 2 pokreće Qualcommov Snapdragon 810, trenutno najjači Qualcommov čip, u kombinaciji s 2 GB radne memorije, što je količina radne memorije koja se na većini pametnih telefona nije mijenjala još od 2013. godine. Prošlogodišnji model imao je dijagonalu od 6 inča, ali LG je očito uvidio da je to previše, pa je ista smanjena na 5,5 inča, ali je rezolucija istog povećana sa 720p na 1080p. Novi savitljivi P-OLED zaslon je presvučen posebnim slojem stakla koje je sada 20% čvršće. Također je poboljšano i samopopravljanje manjih ogrebotina na poleđini, koje je kod lanjskog modela trajalo oko tri minute, da bi sada bilo snižen na 10 sekundi, što je velik napredak.

LG nije zaboravio ni ljubitelje fotografije, pa G Flex 2 posjeduje 13 MP kameru s optičkom stabilizacijom slike, dok prednja selfie kamera ima senzor od 2.1 MP. Treba spomenuti i posebni laserski autofokus i dvostruku LED bljeskalicu. Što se baterije tiče, iako se radi o savitljivom kućištu LG je nekako ukomponirao i 3000 mAh bateriju, što je i više nego pohvalno.

Kao operativni sustav uređaj ima najnoviji Android 5.0. Prodaja kreće već ovog mjeseca u Koreji, a nedugo nakon toga i ostatku svijeta. U nastavku pogledajte još nekoliko fotografija i videozapis ekipe s The Verge. Moramo priznati, izgleda primamljivo.

1 Komentar

1 Komentar

  1. Pingback: Nvidia predstavila najnoviji mobilni čip, Tegru X1 - GIGA.hr

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Most Popular

Vrh