Najnovije

Najavljen Bug Future Show 2015 uz moto ‘Očekujte neočekivano’

Jedini tech-show na ovom podneblju Bug Future Show, ponovno će, 29. siječnja 2015. u zagrebačkom Kinu Europa okupiti zaljubljenike u tehnologiju, geekove, IT zajednicu i ostale Bugove čitatelje koji će, zajedno sa sudionicima showa, tražiti odgovor na pitanje što je to neočekivano što možemo očekivati od tehnologija budućnosti.

Bug Future Show 2015 (BFS 2015) je cjelodnevni tehnološki show koncipiran kao kombinacija scenskog programa i popratnog izložbenog programa koji će se istovremeno održavati u istom prostoru. Scenski program će se odvijati u glavnoj dvorani Kina Europa te paralelno u dvorani Muller u Kinu Europa. Sastojat će se od keynote predavanja domaćih i stranih informatičkih stručnjaka, eksperta iz Buga i IT zajednice te panel-rasprava, live-intervjua, scenskih performansa, demoa, radionica i video-projekcija vezanih jedino i isključivo uz tehnologije. U predvorju Kina Europa bit će izložba najnovijih uređaja, gadgeta i ostalih proizvoda sponzora Bug Future Showa koje će posjetitelji moći isprobati – ali i osvojiti na raznim nagradnim natječajima.

Uz moto „Expect the Unexpected“, posjetitelji će ponajviše kroz panel-rasprave na drugom po redu Bug Future Showu doznati kakvi nas neočekivani obrati očekuju u budućnosti kada je riječ o tehnologiji novca, plaćanja, zarađivanja, trošenja i – da – bogaćenja, kakvim ćemo se automobilima voziti u eri povezanih, električnih i bezčovječnih vozila te što je, nakon smartfona, tableta i phableta sljedeći megahit mobilni gadget.

Posjetitelji BFS-a 2015 moći će osvojiti vrijedne nagrade sponzora. Radi se o smartfonima, tabletima i ostalim elektroničkim uređajima “flagship” kategorije koji će biti podijeljeni kroz razne nagradne natječaje tijekom održavanja BFS-a.

bfs2015_2

Na Bug Future Show 2015 moći će se doći isključivo s pozivnicom. Organizatori će slati pozivnice tijekom siječnja 2015. nakon što zainteresirani posjetitelj na Twitteru pošalje selfie s mjesečnikom Bug uz hashtag #bfs2015.

Organizacijski ispred BFS-a 2015 stoji tvrtka Bug d.o.o., izdavač najtiražnijeg tech časopisa u regiji Buga, najutjecajnijeg časopisa za IT profesionalce Mreže, najposjećenijeg tech portala u regiji, Bug Onlinea te najdugovječnije tech video produkcije, Bug TV-a. Glavni sponzor Bug Future Showa 2015 je Hrvatski Telekom, a ostali sponzori su HP, HTC, Sony, Mazda, Zagrebačka banka i Veleposlanstvo SAD-a u Zagrebu.  Uz otkrivannje neočekivanih tehnologija koje mogu očekivati u budućnosti, posjetitelji BFS-a 2015 mogu očekivati neočekivano i tijekom samog showa.

Više o Bug Future Showu 2015 potražite na http://bfs.bug.hr/.

Click to comment

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Most Popular

To Top