Smartphonei

Kodak sljedeće godine izlazi na tržište smartfona

Nekad najpoznatiji brend svega što se veže uz fotografiju, objavio je kako je licencirao svoje ime za nekoliko proizvođača mobitela koji će izrađivati uređaje. Kako pišu strani mediji, Kodakov prvi pametni telefon bit će predstavljen na CES sajmu 2015. godine, a uređaj će proizvoditi Bullitt Group, inače britanska kompanija koja izrađuje smartfone za građevinsku kompaniju Caterpillar.

“Kodak je jedan od najprepoznatljivijih svjetskih brandova, kompanija kojoj vjeruju mnogi kupci i koju smatraju oznakom za kvalitetu i inovaciju.” istaknuo je šef Kodaka, Oliver Schulte.

Što se tiče tehničkih specifikacija uređaja, za sada se ne zna gotovo ništa. Poznato je jedino da će uređaj svojim korisnicima omogućiti fotografiranje, pohranjivanje, uređivanje, dijeljenje, a vjerojatno i instanto printanje. Kako piše TheVerge, osim prvog smaftfona, Kodak bi mogao predstaviti i 4G uređaje te tablete.

kodak2

 

U svakom slučaju, treba pohvaliti ovaj Kodakov potez, budući da je kompanija krajem prošle godine jedva izbjegla bankrot.

 

 

Click to comment

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Most Popular

To Top