Najnovije

#GapGate je najnovija smartphone afera koja potresa Samsung

Nakon što se danima pričalo o takozvanoj aferi o savijanju novog iPhonea, ovih dana aktualna je nova priča čiji je glavni akter Samsung. Iako Note 4 još uvijek nije krenuo u prodaju na najvećim svjetskim tržištima, u prodaju je krenuo u Samsungovoj matičnoj zemlji odnosno Južnoj Koreji, a korisnici nisu baš najzadovoljniji.

Naime, svi veliki internetski portali pišu o problemu koji je zadesio korisnike Notea 4. Naime, radi se o takozvanom “Gap Gateu”, odnosno optužbama da između zaslona uređaja i samog kućišta postoji “veliki” otvor u koji primjerice možete ugurati vizitku ili primjerice nekoliko listova papira (bočno naravno, ne cijeli list već samo njegov rub). Ovo bi mogao biti velik problem s obzirom da korisnici sigurno ne žele da im zaslon uređaja viri iz kućišta na premium uređaju jedne kompanije.

Iako je tek 30 000 Note 4 uređaja pušteno u prodaju pa možemo očekivati da će se ovaj problem ispraviti prije puštanja u prodaju širom svijeta. Samsung kaže da će istražiti dotični problem te da će uređaji s greškom biti zamijenjeni. Naravno, Apple je zbog pritužbe DEVET korisnika razapet na križ, a Samsung nije dobio ni približnu zasluženu medijsku “pažnju” kao Apple. 

Click to comment

Odgovori

To Top