Gadgeti

Pokrenuta IndieGoGo kampanja za liječenje Evana Blassa, poznatijeg kao evleaks

Nakon što je prije nekoliko dana objavio da odlazi u Twitterašku mirovinu, Evan Blass objasnio je i razloge svog odlaska sa IT scene. Naime, kao jedan od razloga zbog čega se odlučio na ovakav korak navodi nemogućnost pronalaženja efikasnog načina da unovči svoja eskluzivna saznanja. Također, još davne 2004. godine dijagnosticirana mu je Multipla skleroza, a u zadnje vrijeme, stanje mu se pogoršalo, što je uvelike utjecalo na njegovu odluku. 

S obzirom da je liječenje u Americi iznimno skupo, tehnološka zajednica pokazala je veliko srce i pokrenula je IndieGoGo kampanju gdje skupljaju donacije za Evanovo liječenje. Cilj kampanje je skupiti 100,000$ za liječenje i s obzirom da se radi o fleksibilnoj kampanji, čak ako se i ne skupi zadan iznos, sve donacije svejedno će stići do Evana i biti mu od pomoći.

Organizator ove kampanje, TK Tech News objavio je i šestominutni video u kojem objašnjava Evanovo zdravstveno stanje i samu kampanju. Naravno, za određenu svotu donacije dobijate i određenu nagradu, odnosno zahvalu. Za donaciju od 5$ dobijate vječni follow na Twitteru od strane Evana, za 100$ će vaše ime biti pročitano tijekom sportske emisije o hokeju, za 500$ dobit ćete komad hardvera koji još uvijek nije predstavljen (možda metalni Galaxy Alpha?!), a za 1500$ karte za utakmicu NJ Devilsa. Ukoliko ne možete pomoći financijski, barem na društvenim mrežama poput Facebooka, Twittera, Google+, Reddita, na svom blogu i slično podijelite ovu kampanju i pomozite Evanu da se izliječi i vrati na tech scenu još jači nego prije.

Klikom na ovaj tekst pogledajte kampanju na IndieGoGo-u. 

https://www.youtube.com/watch?v=01vPrvvTm3o

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Most Popular

Vrh