Najnovije

Moto G2 stiže 10. rujna?

Posrnula Motorola koja je tada bila u vlasništvu Googlea nije imala ništa u što bi se mogla pouzdati osim Moto X-a koji nije postizao zadovoljavajuće rezultate odlučila se na izradu mid-end pametnog telefona koji bi cijenom bio pristupačan, a opet sadržavao sve što je jednom smartphoneu bitno. Tada je predstavljen Moto G koji je cijenom varirao oko 1500 kn u našoj valuti, iako nikad nije službeno došao do Hrvatske.

Prema najnovijim glasinama, Motorola planira predstaviti i nasljednika ovog solidnog uređaja, simbolično nazvanog Moto G2. Trebao bi imati 5″ zaslon u nešto nižoj 720p rezoluciji, 1.2GHz četverojezgreni procesor, Adreno 305 GPU, 1 GB radne memorije, 8 MP stražnju i 2 MP prednju, odnosno selfie kameru. Ove informacije dolaze od anonimnog prodavača koji ih je nesebično podijelio s ekipom GSM Arene. Izvor kao datum službenog predstavljanja ovog uređaja navodi 10. rujna, a cijena bi mu trebala iznositi 250€, odnosno oko 2000 kn, ako ikad i stigne do Hrvatske. 

Moguće je da će Motorola ovaj uređaj pokazati već na IFA-i u Berlinu, koja se održava početkom rujna, što će biti jako uzbudljivo razdoblje za sve fanove tehnologije.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Most Popular

Vrh