Smartphonei

Vatromet boja: Samsung Predstavio Galaxy Tab S

Samsung Electronics predstavio je danas GALAXY Tab S, najtanju i najlakšu seriju Samsung tablet računala do sada. Ističu se Super AMOLED zaslonom i izvanrednim performansama, uz bogat raspon vrhunskog dodatnog sadržaja za neponovljivo iskustvo zabave. GALAXY Tab S opremljen je s poboljšanim značajkama produktivnosti za jednostavno obavljanje istovremenih operacija, sve elegantno smješteno u visoko stiliziranom i praktičnom dizajnu, istaknuto je prilikom predstavljanja.

GALAXY Tab S predstavlja evolucijski korak u tehnologiji mobilnih zaslona, pružajući veći raspon bogatih i oštrih boja. Njegov izuzetni Super AMOLED zaslon WQXGA razlučivosti (2560×1600 točaka) s omjerom stranica 16:10, pruža više od 90% Adobe RGB pokrivenosti boja. Uz to nudi i izuzetan omjer kontrasta od 100.000:1, koji jamči dublji i vjerniji prikaz slike, tako da crne boje čini još tamnijima, a bijele tonove svjetlijima.

tab s2

Kako Super AMOLED tehnologija ne zahtijeva pozadinsko osvjetljenje, GALAXY Tab S troši manje energije nego LC zasloni istih dimenzija, zadržavajući sve prednosti iznimno prijenosnog formata. Oba modela imaju elegantan profil od svega 6,6 milimetara te su s masom od 465 (u inačici sa zaslonom dijagonale 10,5 inča) odnosno 294 grama (u inačici sa zaslonom dijagonale 8,4 inča), lagani i jednostavni za nošenje. Sa svojom snažnom baterijom i Ultra-Power Saving načinom rada, GALAXY Tab S omogućava korisnicima da uživaju u satima bezbrižne zabave bez brige o punjenju svog tableta.

Tab S je predviđen za zabavu i dolazi opremljen s različitim sadržajima, uključujući: Kick, novu nogometnu aplikaciju koja nudi revolucionarni način na koji europski navijači mogu pratiti omiljenu igru. Ona pruža dubinske i vizualno privlačne sportske analize u realnom vremenu tijekom odigravanja utakmica, pružajući jedinstveno nogometno iskustvo. Korisnici primaju obavijesti o svim novosti i akcijama kako se događaju, pružajući navijačima više informacija o igri prije, tijekom i nakon svake utakmice.

tab s3

Uređaj će biti dostupan u inačicama koje se na internet mogu povezivati korištenjem WiFi, odnosno WiFi i LTE veze. Za pohranu podataka skrbi 16 ili 32 gigabajta interne memorije, koju je dodatno moguće proširiti MicroSD karticama kapaciteta do 128 gigabajta. Korisnici će moći odabrati između 10,5 i 8,4-inčne izvedbe zaslona u Titanium Bronze ili Dazzling White boji kućišta. GALAXY Tab S bit će dostupan na tržištima diljem svijeta od srpnja 2014. Za dodatne informacije posjetite www.samsungmobilepress.com.

Click to comment

Odgovori

To Top