Najnovije

LG G3 ništa ne ostavlja mašti

Čelnici LG-a ovih dana sigurno ni sami ne znaju kako bi se osjećali. S jedne strane moraju biti sretni jer su se popeli na treće mjesto najprodavanijih pametnih telefona, a s druge strane im informacije o nadolazećem modelu G3 pršte na sve strane. Dan prije navodnog predstavljanja je nekome na službenoj LG-jevoj nizozemskoj web stranici “izletjelo” sve što je moglo izletjeti.

LG G3 box

Za početak, imamo potpuno novi 5,5-inčni zaslon 2K rezolucije (2.560 x 1.440), Snapdragon 801 čipset, 13-megapikselnu kameru s optičkom stabilizacijom i zamjenjivu bateriju kapaciteta 3.000 mAh, a itekako dobrodošla novost (barem u odnosu na G2) je podrška za micro SD karticu kapaciteta do 128 GB. Nodel sa 16 GB interne memorije ima 2 GB RAM-a, a onaj s 32 GB ima 3 GB. Ako se pitate što je to crno pored kamere i pomislili ste da je to infracrveni odašiljač – u pravu ste, ali on će emitirati i laserske zrake za automatsko fokusiranje. Dimenzije su 146,3 x 74,7 x 8,9 mm, što je osjetno više od dimenzija G2 (osim debljine koja je ostala nepromijenjena), ali zato je i zaslon veći za 0,3″ (7,6 mm) i oštriji za dodatnih 110 piksela po kvadratnom inču. Zvučnik snage 1 W je sjajna značajka, a boost mode pojačava snagu na 1,5 W.

lgg3_backs_press

lgg3_camera_press

Od softverskih, tj. vizualnih promjena očekujte modernije, flat korisničko sučelje, osvježenu LG virtualnu tipkovnicu kojoj se može mijenjati veličina i Smart Notice, jedinstven način prikupljanja i prikazivanja informacija ovisno o tome gdje se nalazite i što vas zanima, što je očito LG-jev odgovor na Google Now.

LG G3 1

 

LG G3 2

 

Click to comment

Odgovori

To Top