Najnovije

Samsung predstavio novu generaciju pametnog telefona s naprednom kamerom

Samsung Electronics predstavio je danas novi pametni telefon s naprednom kamerom naziva GALAXY K zoom. Korisnicima omogućava zabavno i jednostavno snimanje fotografija, povezujući Samsungovo iskustvo u izradi naprednih digitalnih kamera i pametnih telefona. Izuzetna optika i dizajn korisnicima omogućavaju snimanje sadržaja visoke kvalitete, naglašeno je prilikom predstavljanja ovog uređaja.

Samsung GALAXY K zoom uređajem dodatno želimo naglasiti predanost u stvaranju proizvoda koji zadovoljavaju raznolike potrebe naših korisnika – izjavio je Sun Hong Lim, izvršni potpredsjednik mobilnih komunikacija u Samsungu te dodao – Novi GALAXY K zoom korisnicima omogućava da jednostavno i bez napora snime i pohrane najvažnije trenutke iz svakodnevnog života, uz zapanjujuću čistoću slike i naprednu povezivost GALAXY pametnog telefona, za jedinstveno i cjelovito mobilno iskustvo.

GALAXY K zoom nudi napredni sustav kamere osmišljen kako bi ponudio kontrolu i funkcionalnost sličnu profesionalnim fotoaparatima i osigurao da važni trenuci u životima korisnika ne budu propušteni te da ih uvijek snime savršeno oštro. GALAXY K zoom opremljen je novim lećama koje omogućavaju deseterostruko optičko uvećanje u nevjerojatno tankom i elegantnom kućištu. Predstavljajući novi pametni telefon, Samsung je istaknuo i 20,7-megapikselni BSI CMOS senzor za fotografije savršene čistoće i bogatih detalja. Sustav optičke stabilizacije slike umanjuje šum uzrokovan kretanjem, u uvjetima smanjenog osvjetljenja, tako da korisnici mogu snimati fotografije i video sadržaje Full HD razlučivosti. Dodatno, ugrađena ksenonska bljeskalica pruža jače svijetlo i prirodnije osvjetljenje, u usporedbi s uobičajenim LED bljeskalicama.

kzoom2

Novi uređaj nudi i napredne značajke i funkcionalnosti kamere kao što su automatski fokus i automatska ekspozicija, ravnomjerni balans svjetlosti i čistoće slike, kao i novu generaciju Pro Suggest načina rada koji korisnicima nudi pet optimiziranih postavki filtera. Značajka „Selfie Alarm“ korisnicima omogućava snimanje autoportreta, uz praćenje i fokusiranje korisnika u pokretu.

Samsung GALAXY K zoom nudi i sve značajke koje korisnici zahtijevaju od GALAXY pametnih telefona. Tako nudi i Ultra Power Saving način rada za smanjenu potrošnju baterije, S Health Lite aplikaciju za osobne savjete o vježbanju i zdravoj prehrani te Studio aplikacije za jednostavnu obradu snimljenih fotografija i video sadržaja.

 

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Most Popular

Vrh