Najnovije

Koliki bi zapravo trebao biti iPhone 6?

Iz dana u dan slušamo nove glasine i gledamo nove slike koje nam navodno prikazuju nadolazeći iPhone 6, ali nitko se zapravo nije zapitao kako će uređaj izgledati usporedno s nekim drugim Androidašima iz samog vrha ponude. Tu na scenu dolazi poznati portal MacRumors, koji je prema dimenzijama koje su do sada procurile napravio vizulani prikaz kako bi nadolazeća dva iPhonea, 4,7″ i 5,5″ modeli.

MacRumors pretpostavlja da bi se prostor ispod i iznad zaslona trebao malo smanjiti, s obzirom na današnje trendove kod smartphonea, barem što se bočnih rubova uređaja tiče. Usporedno s Motorolom Moto X i LG G2 Mini, iako s istom dijagonalom zaslona, vidi se kako bi iPhone 6 trebao biti nešto viši, budući da Moto X i G2 Mini imaju virtualne tipke na zaslonu.

Visinom je nešto bliži Nexusu 5 ili “normalnoj” G-dvojci, kao što možete vidjeti na slici iznad. Na slici ispod HTC One (M8) i Galaxy S5 nešto su veći od iPhonea 6, ali One ima prednje stereo zvučnike, a Galaxy S5 0,4″ veću dijagonalu. Povećanjem dijagonale i dodavanjem pokoje nove “fore” Apple bi sigurno polučio ogroman uspjeh na tržištu, budući da brojke od milijuna prodanih iPhonea za njih nisu dovoljne, budući da mogu biti puno veće, samo treba napraviti nešto što je stvarno inovativno, a ne takozvane inovacije poput mjerenja pulsa putem uređaja.

 

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Most Popular

Vrh