Najnovije

iPhone 6 još dugo neće ugledati svjetlo dana, ali zaštitne maske za njega su već spremne

Iako je do rujna kada se očekuje da će nova generacija iPhonea biti predstavljena ostalo još nekoliko mjeseci, glasine o novom uređaju iz Applea nikako da utihnu. 9to5mac prenosi fotografije koje je objavio Francuski blog Nowhereelse te se na njima vidi zaštitna futrola napravljena za sljedeću generaciju iPhonea.

Prošlog tjedna je analitičar Ming-Chi Kuo “pustio” glasine da će sljedeća generacija iPhonea imati novi položaj power tipke, koji se nije mijenjao još od prvog modela iz 2007. Očito je Apple shvatio da se malim zaslonom ne može boriti protiv Android giganata pa će tako iPhone 6 (ili iPhone Air, kako god bude nazvan) imati 4,7″ zaslon, barem tako tvrde glasine.

Kao što možete vidjeti na slici, tipka za zaključavanje bi se na sljedećem modelu trebala nalaziti na desnom boku uređaja. Osim toga, i tipke za pojačavanje/smanjivanje mogle bi doživjeti malu promjenu te se izgledom približiti onima kakve ima iPad Air, što nam sugerira da će novi iPhone imati sličan dizajn kao i najnovija generacija iPada.

Click to comment

Odgovori

To Top