Najnovije

HTC One (M8) službeno u Hrvatskoj

Novi HTC One (M8) konačno je u petak predstavljen domaćoj i regionalnoj publici. Brži i veći od prethodnika te s podržanim LTE-om i utorom za microSD karticu sigurno će zaintrigirati svakog ljubitelja tehnologije, kao i one koji jednostavno žele i moraju imati najnoviju HTC-ovu perjanicu.

Tajvanska tvrtka je i kod ovog modela nastavila s konceptom metalnog kućišta. Dimenzije su mu 146.4 x 70.6 x 9.4 mm, posjeduje 5 inčni 1080p ekran, a pogoni ga Snapdragon 801, četverojezgreni procesor na 2.3 GHz. Naravno, na njemu se nalazi i ‘friški’ Android KitKat te HTC-ovo sučelje Sense 6.0 ui.

Zanimljivo da uređaj ima dvije stražnje kamere razlučivosti 5 Mpx, od kojih jedna služi isključivo za mjerenje razmaka od objekata koji se fotografiraju. Na taj način možete dobiti i 3D efekt, ili pak naknadno fokusirati sve dijelove fotografije.

Direktorica HTC-a za regiju North Adriatic Petra Razić Rogić očekuje kako će i M8 nastaviti dobre rezultate u Hrvatskoj te na tržištima Slovenije te Bosne i Hercegovine. Mobilni telefon naći će se u prodaji 5. svibnja po cijeni od maksimalno 5000 kn (za otključan model i bez ugovorne obveze mobilnog operatera).

 

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Most Popular

Vrh