Društvene mreže

Ovog proljeća stiže Livr, društvena mreža za alkoholičare

Iz dalekog nam New Yorka stiže odlična aplikacija za sve one koji su se našli u situaciji da su pod utjecajem alkohola svoje “inteligentne misli” podijelili s prijateljima na društvenim mrežama. Na Livr se moguće ulogirati samo i samo ako ste pod utjecajem alkohola, a programeri koji stoje iza ovog projekta cijelu stvar u vezi toga prepustili su malom uređaju koji se priključuje na vaš pametni telefon i mjeri količinu alkohola u krvi analizirajući vaš dah.

Dakle, ako aplikacija pronađe tragove alkohola u vašem dahu, automatski ste ulogirani na Livr i zabava može početi. Kao i svaka društvena mreža, i ova ima dobre i loše strane. Jedna od loših je svakako to što vas tjera na konzumiranje alkohola te šalje poruku “bez alkohola – nema zabave”, dok s druge strane postoje one dobre. Jedna od njih je da sve što radite pod utjecajem alkohola ostaje unutar aplikacije, sve dok se sutradan ne otrijeznite, pregledate što ste radili sinoć te odobrite objavu na Livru.

Tu je također i Blackout opcija za brisanje svega što je aplikacija zabilježila te večeri.

Kada se ulogirate u Livr, na raspolaganju vam stoji niz društvenih igara koje idu uz konzumaciju alkohola, pa tako na primjer možete odigrati igru istine ili izazova ili pak obaviti pijani poziv koji će biti preusmjeren nekom korisniku koji je trenutno ulogiran u Livr.

Kao što stoji u naslov, aplikacija stiže na iOS i Android uređaje početkom proljeća, a za sada još nije poznato hoće li ista biti besplatna. Više o samoj društvenoj mreži, odnosno aplikaciji možete saznati na njihovim službenim stranicama.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Most Popular

Vrh