Najnovije

Microsoft Office od sada dostupan i za iPad, besplatno

Microsoft je jučer na App Store lansirao dugo očekivani Office za iPad, dok je verzija za iPhone stigla godinu dana ranije. Novi Office prati dizajn verzije 2013 za PC, a objavljen je u tri zasebne aplikacije: Word, Excel i PowerPoint.

Sve tri aplikacije besplatne su i mogu se preuzeti u App Storeu, no ta besplatna verzija omogućit će vam samo čitanje i prezentaciju, no ne i npr. pisanje u Wordu ili izradu prezentacija. Cijena Office 356 paketa za iPad iznosi 6,99 dolara mjesečno, odnosno 69,99 dolara godišnje. Verzija za iPad je puno bogatija ako govorimo o uređivačkim mogućnostima od one za iPhone, pa se tako može formatirati tekst, koristiti se tzv. “re-flowingom”, odnosno tekst će se automatski prilagoditi kada ubacite neku fotografiju.

Vrijedi spomenuti da Apple u ovoj priči uzima 30% zarade, pa tako sve pretplate koje se obave kroz Office Appleu donose nešto profita.

Microsoft je također omogućio besplatno korištenje Office aplikacija na Android pametnim telefonima, no samo ako ste postojeći korisnik Office na računalu ili iPadu.

Click to comment

Odgovori

To Top