Najnovije

Koji nam servisi za glazbeni streaming stižu već ove godine

Potvrđeno je – digitalni glazbeni servis Google Play Music, Spotify i Rdio stižu službeno i u Hrvatsku, najavljeno je na 10. sastanku regionalnih društava za zaštitu autorskih muzičkih prava.

Google Play Music s hrvatskim sučeljem trebao bi biti dostupan već do kraja prve polovice 2014.

“Dolazak ovog i skori dolazak drugih globalnih digitalnih servisa poput Spotifya i Rdioa, uz već postojeći Deezer, pridonijet će kvalitetnijoj ponudi legalne glazbe po pristupačnim cijenama na jednostavan način.”, izjavio je glavni direktor HDS ZAMP-a Nenad Marčec.

Googleov glazbeni streaming servis u svom katalogu nudi preko 20 milijuna pjesama. Pored mogućnosti mjesečne pretplate od 9,99 dolara za pristup cijelom katalogu, servis se može koristiti na način da se skladbe mogu plaćati po cijeni od 1.29, 0.99 ili 0.69 dolara (neke su i besplatne).

Pored dostupnih stvari u katalogu, korisnici mogu prenijeti do 20 tisuća vlastitih glazbenih datoteka na svoj račun bez dodatne naknade. Glazba se može slušati putem Google Play internetske stranice ili mobilne aplikacije, a postoji mogućnost i pohrane kupljenih pjesama na lokalni disk.

 

 

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Most Popular

Vrh