Internet

Hrvatski developeri napravili web site koji vam pomaže pri slaganju PC konfiguracija

Svi PC igrači znaju kako slaganje idealne konfiguracije za vašeg “ljubimca” nije lako, budući da je novac u gotovo svakom slučaju presudan faktor. Od domaćih developera nam povodom ovog problema stiže web site koji bi mogao riješiti sve vaše nedoumice što se idealne konfiguracije tiče. Iza projekta assemblio.hr stoji skupina studenata sa splitskog FESB-a, odnosno Eugen Jeličić, Antonio Pavlinović, Igor Pleić i Jure Granić Skender.

Web site radi na jednostavnom principu, a ne sumnjamo da je u njenu izradu uloženo puno vremena. Prvo trebate unijeti koliko novaca maksimalno želite potrošiti na svoj novi PC, te zatim složiti prioritete, odnosno je li vam važnija snaga procesora, grafičke kartice, radne memorije ili pohrane podataka. Za kraj, možete odabrati želite li ugradnju SSD-a ako je moguća.

Ova stranica odličan je primjer kako korisnicima ponuditi jednostavno rješenje, koje je za korištenje toliko jednostavno da ga mogu koristiti i osobe koje se nikad prije nisu susrele sa slaganjem PC konfiguracija.

www.assemblio.hr

Click to comment

Odgovori

To Top