Događanja

Još malo o Samsung Galaxyju S5

Trenutak predstavljanja Samsung Galaxyja S5 se opasno bliži, iako još uvijek ne možemo sa sigurnošću reći o kojem se datumu radi. Ako je suditi po Samsungovoj pozivnici, to je 24. veljače u Barceloni. “Unpacked 5” bi mogao ukazivati na S5, a nove ikone bi mogle predstavljati novu stranicu Touch Wiza ili pak novi uređaj s Tizen operativnim sustavom koji inače ima okrugle ikone kakve su na pozivnici.

Fotografija kutije u Samsungovom stilu (reciklirani papir) koja se danas pojavila bi mogla malo ostaviti mašti, ako se podaci pokažu točnima. LTE s 150 Mbps DL-om i 50 Mbps UL-om, četverojezgreni procesor takta 2,5 GHz, 3 GB radne memorije, 5,25-inčni QHD Super AMOLED zaslon, 20-megapikselna kamera i baterija kapaciteta 3.000 mAh zvuče kao očekivane specifikacije, ali ono što ne piše na kutiji bi nas moglo iznenaditi, a to je softverska strana, tj. nove mogućnosti unutar korisničkog sučelja na KitKatu.

galaxy s5 box

Prijenos Samsungovog događaja je 24. veljače u 20.00 sati po srednjoeuropskom vremenu, pa ga vrijedi pogledati bio on organiziran za Galaxy S5 ili nešto drugo.

Click to comment

Odgovori

To Top