Najnovije

iPhone s instaliranim Flappy Birdom dostiže vrtoglave cijene

Da, znamo da je totalno apsurdno, ali nakon što je autor stupidne i istovremeno zarazne Flappy Bird igre uklonio istu s App Storea i Google Playa, na eBayu su se pojavili iPhone uređaji s instaliranom igrom, a čije cijene dostižu i preko 100 tisuća USD.

Pitanje je, doduše, želi li netko toliko dati novaca za tako nešto, ali neke od aukcija na eBayu pokazuju da je neki dio ljudi stvarno i spreman platiti preko 80 tisuća USD za takav primjerak mobilnog telefona.

Autor igre Dong Nguyen zarađivao je od prihoda od reklama od igrice i do 50 tisuća USD dnevno. Igra je već danima izazivala kontroverze, pogotovo nakon brojnih slučajeva optužbi da je autor prevarom uspio doći do pozicije najpopularnijih aplikacija, brojnim ‘hejtanjima’ na društvenim mrežama, a potom i viceva u kojima su djeca navodno ubijala vlastitu braću radi osvojenog boljeg rezultata u igri. Nguyenu je očito bilo dosta svega.

Nakon uklanjanja s App Storea i Google Playa vrlo brzo su se pojavile i kopije igre, poput Clumsy Birds ili Flappy Wings. Međutim, original očito postiže dobru vrijednost, unatoč ispikseliziranoj grafici.

Click to comment

Odgovori

To Top