Događanja

Sony predstavio PlayStation Now, “plod” akvizicije Gaiaki-a

Sony je u srpnju prošle godine kupio tvrtku Gaikai, zaslužnu za poseban servis za streamanje video igara. Već tada šuškalo se da Sony u pripremi ima nešto “veliko”, a jučer smo dobili i službenu potvrdu time što je Sony na CES-u predstavio novi servis nazvan PlayStation Now.

Servis bi igračima u SAD-u trebao biti dostupan već ovog ljeta, dok za nas Europljane nema konkretnih informacija. Servis će vlasnicima PlayStationa 4, PlayStationa 3, PS Vite, odabranim televizorima, tabletima i smartfonima omogućiti igranje starijih igara. PlayStation Now dati će vam jednostavan pristup igrama koje ste voljeli (evo još jedan način da zaigrate legendarni San Andreas) bez puno muke. Nije poznato koliko će se plaćati za ovu opciju, ali pretpostavljamo da će biti ukomponirana u PS Plus pretplatu.

Prošlogodišnji hitovi poput The Last of Usa ili Beyond: Two Soulsa bit će među prvim igrama dostupnim na servisu, što pokazuje da je Sony odlučio igračima pružiti kvalitetnu i zanimljivu uslugu. Beta testiranje ovog servisa počinje krajem ovog mjeseca, a posjetitelji CES-a imaju je priliku isprobati tokom ovog tjedna.

1 Komentar

1 Komentar

  1. Pingback: Sony prodao 4,2 milijuna primjeraka PS4 | GIGA.hr

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Most Popular

Vrh