Gadgeti

Samsung službeno predstavio Galaxy TabPRO 12.2 i Galaxy NotePRO 12.2

Nakon što se neko vrijeme “šuškalo” o ovim uređajima, na sinoćnjoj Samsungovoj press konferenciji predstavio čak četiri nova tableta iz Galaxy linije. Veća dva su Galaxy TabPRO 12.2 i Galaxy NotePRO 12.2. Kao što možete pretpostaviti iz njihovih naziva, oba uređaja imaju 12,2″ zaslon, što je jako velik zaslon za jedan tablet.

Oba uređaja na svojim 12,2″ zaslonima nude zavidnu 2K rezoluciju, odnosno 2560×1600 piksela. Oba uređaja imaju dvije varijante što se ugrađenog čipseta tiče. Ukoliko se odlučite za LTE varijantu, dobit ćete ugrađeni Qualcomm Snapdragon 800 radnog takta 2,2 GHz dok ćete u 3G varijanti pronaći Samsungov Exynos 5420 radnog takta 1.9 GHz. Oba uređaja imaju čak 3 GB radne memorije i 32 ili 64 GB interne memorije proširive microSD karticama.

Na stražnjoj strani oba uređaja imaju 8 MP kameru s AutoFocus opcijom i LED bljeskalicom dok je sprijeda 2 MP kamera za video pozive. Kao što ste i samo mogli zaključiti, radi se o dva gotovo identična uređaja te im je jedina razlika to što TabPRO nema S-Pen olovku (koju ionako možete kupiti kao dodatnu opremu ako vam baš treba), dok je NotePRO ima.

Oba će na tržište stići tijekom prvog kvartala s Androidom 4.4 KitKat i redizajniranim Samsungovim sučeljem za tablete pod nazivom Magazine UX.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Most Popular

Vrh