Gadgeti

Samsung predstavio svoj dosad najjeftiniji tablet nazvan Galaxy Tab 3 Lite

Samsung je očito shvatio da se može zaraditi i prodajom jeftinih tableta, pa su se i sami odlučili na kreiranje jednog takvog. Svoj jeftini tablet Samsung je odlučio nazvati Galaxy Tab 3 s dodatkom Lite u imenu, što govori da se radi o uređaju slabijih specifikacija.

Samsung bi Galaxy Tab 3 Lite u Wi-Fi verziji trebao prodavati prema preporučenoj cijeni od svega 100 €, dok ćete za verziju koja podržava spajanje na 3G mrežu trebati izdvojiti nešto više. Dodavši porez, kod nas ovaj tablet možete očekivati po cijeni od minimalno 1500 kn, prema našoj procjeni. Samsung Galaxy Tab3 Lite ima 7-inčni WSVGA (1024 X 600) zaslon, dual-core procesor takta 1.2 GHz te 1 GB RAM-a i 8 GB interne memorije proširive microSD karticama. Na stražnjoj strani uređaja nalazi se 2 MP kamera, dok je sprijeda nisko kvalitetna kamera za video pozive.

Kućište ima nešto veće dimenzije koje iznose 116.4 x 193.4 x 9.7 mm, dok masa uređaja iznosi 310 g. Samsung se odlučio na ugradnju baterije kapaciteta 3600 mAh, što je brojka koja je jako blizu kapacitetu baterija u nekim smartphoneima, pa je upitno kolika će biti autonomija ovog uređaja.

Za sada nema službenih informacija kada će ovaj uređaj biti dostupan na tržištu.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Most Popular

Vrh