Najnovije

Moto X stiže u Europu po većoj cijeni nego u SAD-u

Otkad je Google kupio Motorolu, priča oko nje se dosta promijenila. U vrijeme Googleovog “vladanja” Motorolom, kompanija je napredovala te predstavila novi flagship Moto X. Do sada je Moto X bilo moguće nabavite samo u USA i okolnim zemljama, ali uskoro če se i to promjeniti.

Motorola je objavila da će Moto X krenuti u prodaju u nekoliko zemalja EU, poput Velike Britanije, Njemačke i Francuske. Za razliku od vrlo pristupačne cijene u SAD (399 dolara), europska i neće biti niska jer će se u Britaniji prodavati po 380 funti (622 dolara), a na prostorima Europske Unije po 429 eura (589 dolara).

Kod nas se vrlo vjerojatno neće pojaviti službenim putem, ali uvijek postoje rođaci u inozemstvu koje možete zamoliti da vam pošalju jedan Moto X. Podsjetimo, Motorola Moto X je 4.7 inčni uređaj pogonjen dvojezgrenim Snapdragon procesorom, ima 2 GB radne memorije, 16/32 GB interne memorije, 10 MP kameru i bateriju kapaciteta 2200 mAh. U navedenim zemljama bi se trebao pojaviti tokom veljače i biti pokretan Androidom u verziji 4.4, odnosno KitKatom.

2 komentara

2 Comments

  1. Pingback: Moto X+1 već u pripremi | GIGA.hr

  2. Pingback: Moto X+1 već u pripremi | Red-Gsm Blog

Odgovori

To Top