Događanja

Bug Future Show 2014: Budućnost stiže 30. siječnja!

Bug Future Show 2014 održat će se u Zagrebu 30. siječnja, a riječ je o techno showu koji će okupiti cijelu ICT zajednicu i pokazati sve najaktualnije iz svijeta tehnologije, najavili su danas predstavnici tvrtke Bug, organizatora showa i izdavača najutjecajnijeg techno magazina u Hrvatskoj. Događanje su nazvali ‘show’ jer su htjeli napraviti nešto novo i drugačije, odmaknuti se od klasičnih konferencija i sajmova te omogućiti tvrtkama iz ICT sektora, publici i svojim čitateljima da se na zabavan i pristupačan način bolje upoznaju s najnovijim tehnološkim dostignućima.

Bugovci planiraju cijelu priču demonstrirati kroz niz predavanja, panel diskusija i projekcija u kinu Europa, pa vjeruju da će publika tamo uživati u najboljem “infotainmentu” s tehnološkim temama. Program je dostupan na http://bfs.bug.hr.

 

 Bug Future Show 2014 je samo jedan od projekata koje tvrtka Bug priprema za ovu godinu, u kojoj želimo svojim čitateljima ponuditi i razne nove sadržaje, a uz to, i mogućnost izravnog komuniciranja, bilo s članovima redakcije, bilo sa stručnjacima koji im mogu dati odgovore na sva njihova pitanja – istaknuo je Miro Rosandić, glavni urednik svih Bugovih izdanja.

 

Središnja je tema showa “The Next Big Thing”, što će ujedno biti i tema broja u Bugu, koji će taj dan izaći iz tiska. Ta će se tema provlačiti kroz rasprave i predavanja, a svi će sudionici dati svoju viziju što je “sljedeća velika stvar” u tehnologjii, odnosno koji su najnoviji tehnološki trendovi, što tek dolazi, kako će izgledati digitalno društvo u bliskoj budućnosti…

Bug Future Show 2014 imat će i drugačiju publiku: nju neće činiti sudionici koji plaćaju kotizaciju kao na konferencijama, već Bugovi čitatelji, opinion makeri, pripadnici ICT zajednice, early adopteri… Ulaz će biti besplatan, ali uz pozivnicu.

A posjetitelji će moći osvojiti i neku od vrlo vrijednih nagrada: Sony Mobile podijelit će Xperiu Z1, Xperiu M i Smart Headset MH1C, dok Sony Europe dijeli tri Sony punjača, rozi, crni i narančasti. Hrvatski Telekom podijelit će Sony Xperia tablet Z.

Click to comment

Odgovori

To Top