Najnovije

WhatsApp napokon dobio iOS 7 redizajn

WhatsApp, jedna od najpoznatijih IM aplikacija, napokon je dobila dugo očekivani redizajn sukladan s dizajnom iOS-om 7, kojeg je Apple kao nadogradnju pustio još u rujnu ove godine. S obzirom na popularnost ove aplikacije, očekivalo se da će redizajn napraviti i ranije, ali ipak nisu to učinili.

Osim bjelila, WhatsApp je dobio još nekoliko novih mogućnosti, poput nove funkcije nazvane Broadcast lists, što vam omogućuje slanje iste poruke različitim grupama ljudi, poput vašim kolega s posla ili prijatelja. WhatsApp je dobio i “paletu” novih zvukova, poboljšanio dijeljenje vaše lokacije i mogućnost rezanja fotografija prije slanja.

whatsapp

WhatsApp trenutno ima više od 250 milijuna korisnika diljem svijeta, te je uz Viber jedan od izglednih kandidata koji će “ubiti” SMS, što se definitivno neće svidjeti operaterima diljem svijeta. WhatsApp je besplatan za prvu godinu korištenja, dok za sve sljedeće morate platiti 1 $ godišnje da biste je mogli koristiti, dok je Viber potpuno besplatan te ima mogućnost upućivanja besplatnih poziva, što je njegova najveća prednost pred WhatsAppom.

Ukoliko već nemate instaliran WhatsApp, preuzmite ga klikom na linkove ispod (primjer, za iOS verziju kliknite iOS):

iOS

Android

Windows Phone

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Most Popular

Vrh