Igre

Sony u dva tjedna prodao 2,1 milijuna PS4 konzoli!

Otkad je predstavljen, PS4 je pokazivao ogroman potencijal s obzirom da je Sony prethodnu generaciju, PS3, prodao u desecima milijuna primjeraka diljem svijeta. PS4 je u prodaju krenuo u SAD-u, Kanadi te većim europskim zemljama među kojima se nažalost nije našla Hrvatska u koju PS4 stiže u siječnju sljedeće godine.

Sony je s prodajom PS4 konzole počeo prije točno dva tjedna, 15. studenog te su do dana 3. prosinca prodali nevjerojatnih 2,1 milijuna PS4 konzola, što je ogromna brojka za jednu konzolu.

Ovo je najbolji start prodaje neke Play Station konzole do sad, istaknuo je Andrew House, CEO Sony Computer Entertainment grupe. Objavili su i podatak da je u Europi prodano oko 700,000 PS4 konzola, što pokazuje da “Ameri” više vole Sony nego Europljani, ili samo imaju veću kupovnu moć.

Sad čekamo da i Microsoft objavi svoje prodajne rezultate da vidimo je li Xbox One uspješan kao PS4, ili možda čak i uspješniji?

3 komentara

3 Comments

 1. Davor Lukenda

  3. prosinca 2013. na 18:35

  ne

 2. Tedi Custovic

  3. prosinca 2013. na 20:57

  Xbox je uvijek bio inferiorniji! Nelosa konzola no Kao uvijek kaska za plejkom,hardwerski a pogotovo na exclusivama.

 3. Milan Selanac

  3. prosinca 2013. na 23:28

  plejka je bazirana samo na igricam i radi jako dobar poso, ali je dosta ogranicena sta se dalje tice dodataka….na xboxu se moze gotovo sve ko i na pc-u

Odgovori

To Top