Društvene mreže

Instagram će do kraja godine uvesti mogućnost slanja privatnih poruka

Zadnjih nekoliko tjedana “blogosferom” kruže glasine da bi Facebook na Instagramu, popularnoj društvenoj mreži za objavu slika i uređivanje istih raznim filterima, do kraja godine uvesti opciju slanja privatnih poruka. Ovime bi direktno “napali” Snapchat, još uvijek samostalnu kompaniju koju su nedavno pokušali kupiti IT giganti poput Googlea ili Facebooka.

Budući da očito nisu uspjeli u kupnju Snapchata, Facebook je odlučio u Instagram (kojeg su kupili za vrtoglavih milijardu dolara) ugraditi opciju slanja privatnih poruka, zajedno s fotografijom, koja će možda biti i obavezna da bi poslali poruku, jer je to i pravi smisao cijelog Instagrama.

Tech Crunch donosi informaciju da se na mailing listama sve više pojavljuje domena @instagram.com, što pokazuje na to da će vam Instagram vjerojatno dodijeliti i posebnu e-mail adresu, koju će vrlo vjerojatno rijetki koristiti, kao što je to slučaj i kod Facebooka. Kako god, bliži nam se kraj godine pa pretpostavljamo da nećemo dugo morati čekati da cijela ova priča postane i službena.

Click to comment

Odgovori

To Top