Najnovije

Cijene padaju, ponuda se širi – Mobis i Nokia vas zovu!

Prosinac i blagdansko vrijeme odlična su prigoda za nagrađivanje vjernih kupaca i korisnika posebnim ponudama i dodatnim poklonima. Upravo takvu ponudu našli smo u Mobis-electronicu koji je ove godine u suradnji s Nokijom za Božić pripremio mnogo noviteta i poslastica.

Još početkom mjeseca najavljene su nove, niže cijene mobilnih telefona i originalne Nokia dodatne opreme. Čak 35 modela Nokia mobilnih uređaja sada je povoljnije i dostupnije svim ljubiteljima ovog omiljenog gadgeta. Ponuda sniženih cijena obuhvaća popularne modele Nokia 206 i Nokia 301, uređaje iz Asha linije: Asha 205 i Asha 210 te svima poznate Nokia Lumia smartphone na Windows Phone platformi.

nokia1nokia2

Osim povoljnije cijene, kupnjom jednog od Nokia Lumia pametnih telefona od Nokije i Mobisa dobivate i jednu zaštitnu masku u boji po želji – možda baš božićno crvenu. Svojoj Lumiji možete dati božićni štih i promjenom boje aktivnih pločica u toplu crvenu, a aktivna pločica fotogalerije će na početnom zaslonu izmjenjivati fotografije božićnih motiva koje ste dodali kao favorite.

Najnoviji Nokijin adut u svijetu pametnih telefona je phablet Nokia Lumia 1520 koji je tik pred Božić pušten u prodaju u Mobis-electronicu. Vrhunski pametni telefon s potpunim Office paketom, besplatnom navigacijom u cijelom svijetu i PureView 20 MP kamerom najprije će vas iznenaditi, a onda i oduševiti velikim, 6 inčnim 1080p full HD ekranom.

nokia3

Spomenimo (kao šećer na kraju) još i nagradnu igru u kojoj Nokia u suradnji s Večernjim listom dijeli 25 smartphonea Nokia Lumia 520 – do kraja godine svaki dan jedan čitatelj postat će sretni vlasnik najpopularnije Lumije.

Možemo reći da je u Nokiji i Mobisu prosinac zaista bogat, a mi se posebno veselimo siječnju i ostatku 2014. godine – Djed Božićnjak kaže da iz Finske šalje nove mobitele, phablete, sjajne aplikacije i inspirativne priče.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Most Popular

Vrh