Najnovije

Novi mobilni telefon dosadi nakon 4 mjeseca

Brzo vam je dosadio žarko željeni mobilni telefon već par mjeseci nakon kupnje? Očito niste jedini. Britanski mobilni operater O2 obavio je istraživanje koje je pokazalo da je ispitanicima novi mobilni telefon dosadio u prosjeku nakon četiri mjeseca.

Iako su rezultati objavljeni u sklopu njihove nove kampanje ‘Refresh’ kojom se nastoji potaknuti korisnike na kupnju novog mobilnog telefona, uz standardno produženje ugovora, možemo se zapitati kojom se brzinom kreće današnji tehnološki napredak, kao i želja za konzumacijom novih modela, tehnologija i značajki.

Po tom istraživanju, čak četvrtina ispitanika izjavila je da im je novi telefon dosadio za manje od mjesec dana te da bi 60% njih vrlo rado zamijenila trenutni telefon čak i ako je u sasvim ispravnom stanju. Tu stalnu želju za novom tehnologijom možemo vidjeti i po našim oglasnicima jer brojni korisnici mobilnih telefona i u nas vrlo često brzo prodaju relativno nove mobilne telefone kako bi uz malu nadoplatu nabavili bolji, jači, odnosno noviji uređaj.

Bit će zanimljivo kako će na to reagirati i mobilni operateri kod nas jer se time otvara određena niša u razvoju nekih novih usluga pri kojima bi korisnici mogli nabavljati nove telefone i prije isteka ugovorne obveze.

4 komentara

4 Comments

 1. 29. studenoga 2013. at 19:22

  nisam do sad imao nikakva slična čudesa i nimalo mi ne fali

 2. 29. studenoga 2013. at 20:16

  dosadi jer se vecina natjece sa drugim,ko ce imat noviji ili bolji..ono sta je od srca ne dosaduje lako 🙂 kao npr moj k800i 🙂 3 i pol godine 🙂

 3. 29. studenoga 2013. at 21:52

  Darnel 😛

 4. 30. studenoga 2013. at 17:52

  nakon 4 dana

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Most Popular

Vrh