Glasine

Procurile fotografije nasljednika HTC-a One kodnog imena M8

Danas su se na bespućima interneta pojavile fotografije nepoznatog HTC-ovog smartphonea kodnog imena M8. Budući da je kodno ime HTC-a One bilo M7, logičnim zaključkom dolazimo do zaključka da je M8 izravni nasljednik HTC-a One.

Dimenzijama bi se M8 trebao dosta razlikovati od One-a, budući da bi trebao imati 5,2″ zaslon nepoznate rezolucije, vjerojatno pune HD ili možda i veće od toga. Na stražnjoj strani kućišta iznad otvora za kameru nalazi se još jedna, manja rupa, za koju se pretpostavlja da je otvor za čitač otiska prsta, što je već poznato sa iPhone-a 5s i HTC-a One Max.

Prema informacijama koje ima tviteraš evleaks, HTC M8, kako god se na kraju zvao (logično bi bilo da se zove HTC Two, ali čisto sumnjamo da će se HTC odlučiti na takav potez), trebao bi biti prvi uređaj koji će imati Sense 6.0 nadogradnju sučelja, te će vjerojatno biti temeljen na Androidu 4.4.

Pokretačku snagu davati će mu Qualcommov Snapdragon 800 u kombinaciji s 3 GB radne memorije. Nije poznato koliko će MP kamera imati, ali vjerojatno će imati UltraPixel tehnologiju.

Kako god, ovaj uređaj ne treba očekivati prije početka sljedeće godine, ali s obzirom na HTC-ovu financijsku situaciju možda HTC ovaj model možda predstavi i koji mjesec ranije.

Click to comment

Odgovori

To Top